PM

Heretic

New member
Jun 4, 2012
4,125
1
tried to send a quick test but got an error message from the server, is this your experience too?

the forum itself seems to be alittle quirky lately after that dodgy imposter dude maybe, i can only guess as i only resurfaced lol.

Maybe gord got alittle too heavy handed on the settings after that dude started going nuts.

I guess you can only ask gord himself...4 years or hosting a buncha of idiots for free and getting hassled can be annoying heh.

I dobut they are suspended indefinately tho just a quirk of the configuration.

like the link parser doesnt work automagically etc
 

Naildriver74

Active member
Aug 2, 2013
2,189
0
I got your message but got a blank screen. When I sent it back to you.
I miss that guy he was entertaining on a slow day.
 

Gord Lacey

Site Founder
Staff member
Feb 19, 2012
1,988
1
Hmm...

We had to move servers in order to update to the latest version of the forum (there was a nasty security bug that was discovered), and it appears some of the problems may be connected to that. I'll investigate and see if it's a widespread problem, or just a problem on our server. Thanks for the heads up, but next time you can PM me directly.

(Yes, that last line was meant to be funny).
 

Gord Lacey

Site Founder
Staff member
Feb 19, 2012
1,988
1
I've been able to send a PM without error, but I haven't received one.

Edit, I've now received 2 PMs without a problem.
 

Members online

No members online now.

Members online

No members online now.
Top